CIU CIU

sâmbătă, 2 februarie 2008

Vacanta intersemestriala

Hehe.. a venit vacanta cu trenul din Franta, mdeah, ca deobicei calatoria o sa dureze mai mult decat stationarea, nu inteleg rostul acestei vacante, mai mult ne amageste, in nici un caz nu ai timp sa repeti toata materia de pe semestrul trecut, ca sa fii pregatit pentru lucrarea ,, surpriza" de inceput de semestru. Dar lasnad la o parte scoala sa analizam ce putem face in decursul acestei saptamani astfel incat sa nu fim prea obositi cand reincepem scoala (iar sem 2 este al naibii de lung).
Eu as recomanda ca in primele 2 zile sa tragem un somn porcos de cate 10-12 ore/noapte, si apoi let the party begin, iesiti cu prietenii la o bere, un suc ceva, iar cand ajungeti acasa uitati-va la un film, comedie de preferat, va relaxeaza, sau de ce nu incepeti o carte, Nu filozofie, o sa va deprime.
Daca tot e sezon, puteti merge la munte, in grup, o sanie, un faras, un sac, sau daca vreti sa aventurati incercati snowbord, nu va recomand ca o sa rezistati prea mult, but it's worth trying.
p.s. nu va irositi vacanta in fata calculatorului, caci nu o sa observati cand a trecut si tot obositi si moarati ramaneti

Niciun comentariu: