CIU CIU

marți, 27 mai 2008

Insomnii

Iar e trecut de 1 noaptea iar eu nu pot sa dorm, iar doar 3 ore de somn/noapte de o luna sunt asa, iar cand nu dorm sunt foarte irascibil.

Acum sa analizam motivele: hmm frica, oricat de brav as vrea sa par sunt doar un fricos, un lenes, constientizez cat de mult gresesc fata de prieteni si de mine, dar totusi nu fac nimic si continui sa victimizez sa "umplu' frigiderul" tuturor profesoarelor frustrate ce au ramas doar cu amintirea elevilor de alta data, din pacate si cu aceleasi metode de predare, nu pot accepta ca lumea s-a schimbat noi suntem niste golani, dupa cum zicea paturca( inainte sa fie evacuat din casa) " mai bine golan decat activist/mai bine mort decat comunist!", frate sunt de acord 80% dintre adolescenti nu au pic de spirit civic, nu au pic de bun simt, de aici si popularitatea acelui kitsch al muzicii numit "manele", iar cei ce au curajul sa-i infrunte cu argumente in loc sa-i pupe-n cur, si apoi cand ies din clasa sa-i injure cu ultimul limbaj de mahala, sunt categorisiti drept oameni falsi, niste paria ai societatii sunt etichetati drept drogati in cazul meu am fost numit dealerul de droguri al clasei de catre diriginta, asa mi-a facut dansa(stiu ca nu-i politicos sa ma adresez asa, dar acum sa fim sinceri, merita?) "reclama " in fata celorlalte profesoare anul trecut. Ma rog am deviat mult de la subiect, motivul fricii mele, este acela ca sunt situatia de repetentie, iar una dintre corigente este la ce credeti, la romana!! In puii mei am colege ce nu stiu sa citeasca cursiv corect, ce nu stiu sa desparta corect in silabe, ce nu gasesc diferenta intre "odata" si "o data"( nici nu zic, ca n-au pus in viata lor mana pe o carte sa o citeasca din propria initiativa) dar ele au media 10.

Sau la matematica o colega in repetate randuri a facut greseli gen 10/8=4; -1+0=0, 1+2=4 sa numai punem la socoteala ca profesoara ii dicteaza rezolvarea problemei, ea nu este nici macar in stare sa faca cateva calcule de matematica elementara, dar trece, ca de domne face pregatire cu doana' profesoara.

La chimie unii copiaza intr-un mod barbar si chiar mai mult inainte de a duce lucrare profesorului la corectat( p.s. profesoara de chimie corecteaza cu noi lucrarile in clasa ajutata de cativa colegi ce aranjeaza lucrarile in ordine alfabetica) mai completeaza din exercitiile scrise pe tabla asta in vizorul profesoarei, da deh domne ie fete bune au decat 4 avorturi la activ, asculta o muzica ce le denigreaza pe femei la rangul de obiecte de futut si aparate de gatit, turnat boraci, spalat vase etc.

Cum putea fizica sa lipseasca din acest "best of", pfoai doamna profesoara nici macar nu ne pune notele in clasa, in afara de 2-uri ce sunt puse doar unor anumite persoane cand de fapt nimeni din clasa nu stie.

Mda unii imi zic, lasa nu-ti face tu griji pentru scoala, toate se rezolva intr-un final, sau mai rau ma streseaza cu intrebari ca ba ce te faci cu aia aia aia aia, HABAR NU AM, cert este insa ca nu am chef sa pierd un an degeaba, astfel as putea sa scap mai repede de scoala ce nu o suport, de profilul ce nu-l inghit si mai ales de profesorii ce nu-i am deloc la inima.

Dar din pacate nu este de vina doar profesorilor, colegilor este in mare parte vina mea, eu n-am habar ce vreau de la viata, nu mi-am ales un scop, un tel, nu vad rostul parazitarii lumii de catre mine, asta e de fapt ce ma roade cel mai tare, probabil o sa-mi recomandati un psiholog, din pacate sunt foarte depresiv si incapatanat si nu accept o a II a opinie, poate nu trebuie sa traiesc, I know it's so emo from me.


L.E. : pe parcursul redactarii acestui articol am omorat 5 tantari:>

Un comentariu:

Anonim spunea...

Vreme este sa te nasti si vreme sa mori ;
vreme este sa sadesti si vreme sa smulgi ceea ce ai sadit ;
Vreme este sa ranesti si vreme sa tamaduiesti ;
vreme este sa darami si vreme sa zidesti;
Vreme este sa plangi si vreme sa razi ;
vreme este sa jelesti si vreme sa dantuiesti ;
Vreme este sa arunci pietre si vreme sa le strangi;
vreme este sa imbratisezi si vreme sa fugi de imbratisare;
Vreme este sa agonisesti si vreme sa prapadesti ;
vreme este sa pastrezi si vreme sa arunci ;
Vreme este sa rupi si vreme sa cosi ;
vreme este sa taci si vreme sa graiesti ;
Vreme este sa iubesti si vreme sa urasti ;
Este vreme de razboi si vreme de pace .