CIU CIU

marți, 7 decembrie 2010

Despre romani

Probabil ca sa fiu in ton cu sarbatorile de iarna ar trebuii sa scriu despre traditiile de craciun, colindat, masa in familie si cacaturi de gen, dar s-au dus dracu, colindatul acum e doar o noua forma de cersit, masa in familie niciodata nu e ceva placut pentru ca intotdeauna se va gasi unul care sa se imbete si sa faca urat, si cred ca mi-am argumentat opinia.

Stiu ca nu e bine sa tratez munca unui om dupa inclinatiile politice, dar majoritatea jurnalistilor romani din ziua de azi sunt ori fara pic de caracter, ori idioti, cum dracu pot sa sustina niste oameni ce au fost la putere in functii vitale si n-au facut nimic( in afara sa fure, desigur ) si sa-i recomande drept o solutie viabila.

Ne confruntam cu o lipsa totala a valorilor, a spiritului patriotic( e mult spus ce-i drept spiritul patriotic cand noi nu avem nici macar respect fata de tara si injuram membrii puterii la depunerea de coroane, iar presa ii ridica la rang de eroi nationali pe acei oameni ).

Preluam toate formele ce par a fii bune in occident fara sa ne gandim daca au si fondul necesar pentru aplicarea lor la noi in tara.

Romanii sunt ipocriti, pe principiul hotii striga hotii, actioneaza intr-un fel pentru a-si gasi stabilitatea financiara si apoi ii blameaza pe cei ce le iau exemplul.

Romanii sunt nestatornici si usor de influentat( d'aici denota si lipsa de cultura ), si exemple sunt cacalau, din ce in ce mai multe divorturi, in fotbal antrenorii se schimba cu o viteza aproape egala cu viteza de raspandire a informatie de catre internet, l-au dat jos pe ceausescu si acum il regreta, cred ca liderii opozitiei le vor binele ( *laugh* ), preiau informatiile cum le sunt date.

Si cel mai rau e ca suntem al dracu' de egoisti si obsedati de imaginea noastra, nu lasam nimic de la noi in favoarea binelui comun.

Si lista poate continua..

P.S. Poate pana in sarbatori am sa gasesc si ceva bun in poporul asta..

Niciun comentariu: