CIU CIU

sâmbătă, 16 februarie 2008

Seara buna

Deci cred ca era cazul sa scriu si eu un nou blog, fulgii mei, sincer am fost un mare lenes, lenea mi-i definitorie in aceasta perioada post-vacanta, nu degeaba mi-o zis profa de mate ca eu sunt ca un gandac d'ala puturos care, atunci cand il strivesti iese putoarea din el.Deci noutati ce as putea sa scriu hmm profa de franceza m-a facut mitocan si misogin, Valentines Day a trecut, eu nici nu observam aceasta zi daca nu era efectul de turma, nu inteleg chiar ne trebuie o zi din an in care sa ne demostram iubirea fata de EA/EL? Atunci ce fulgii mei facem in celalalte 364 de zile, ne prefacem ca iubim? A naibii societate superficialo-comerciala!
Ma rog, revenind la subiect nu as fii observat ca a fost ziua indragostitilor daca nu ar fii existat concertul Tapinarii, Anti Valentines Day, ce s-a desfasurat in culb A, astfel Tapinarii au implinit 7 ani, deci au considerat logica colaborarea cu cei de la VIncon Vrancea cu al lor vin 7 Pacate, care mi se pare de rahat! prefer Sange de Taur! Dar normal nu-i pot invinuii, dar sincer am ramas dezamagit de catre Cosmin( care s-a ingrasat ca un porc btw )care necontenit pomenea numele acelui vin, mi-a placut cum au cantat, mai ales tipu' cret(mereu ii uit numele, my bad) i s-a maturizat vocea inainte in concertele( daca as spune live ar fii pleonasm, din acest punct de vedere Tapinarii se respecta, si, implicit, ne respecta) se auzea de parca cineva il strangea de coaie, momentele de stand up comedy au fost amuzante, ce as m-ai putea sa critic, ar fii organizarea, oamenii s-au calcat efectiv in picioare, numai picioarele mele va pot relata de cate ori au fost calcate, cred ca va pot da si kilogramele celor ce au cazut pe ele, scaunele au fost puse total aiurea, nici nu putea lumea din fata sa ajunga la bar, iar cei din spate sa se duca la toaleta! In rest totul a fost ok, groupies-urile de fumei( de fapt copchile disperate) s-au imbatat si au destins atmosfera, nu ca era necesara interventia lor, oamenii s-au distrat, au baut, au cantat, au ras, s-au destins, iar apoi s-au carat acasa cam 60-70 din ei( probabil ii asteptau parintii cu grisuletul) dar hai sa nu fiu rau, era joi, iar ziua urmatoare aveau scoala.
In concluzie o fost foarte fain, abia astept urmatorul concert!
P.s. imi cer scuze ca nu am filmat si n-am facut poze dar abia ma puteam misca, si am vrut sa profit de putinul spatiu pe care-l aveam cu berea in dreapta si tigara in stanga:), ma scuzati pt egoism, numai bine!
P.s.2 multumesc vietnam!

2 comentarii:

Christina spunea...

TanAse [ :X ] :))
^^
>:D<

Badita Florin spunea...

anul asta mai vii pe 14 in a la concertul lor ?