CIU CIU

marți, 8 aprilie 2008

De ce prefer sa fiu ateu?

Simplu, astazi era pe o strada, destul de pustie deobicei, o pisica moarta, calcata de masina probabil, arata decent, fara sange in jurul ei, insa cu ochii( albastrii) deschisi, toti soferii o ocoleau..asta pana cand un preot barbos a trecut cu viteza peste capul ei, credeti-ma o imagine prea infioratoare pentru a o poza, inca nu am ajuns la o apropiere asa de mare fata de o zeitate incat sa devin atat de sadic:|.

2 comentarii:

Chabu spunea...

putini dintre perotii cotidieni au ramas cu harul...ceilalti doar joaca mima in fata enoriasilor. Totusi biserica din ce in ce mai corupta, si preotiii (care cu greu ii mai poti numi asa) nu-s un motiv pentru a renunta la credinta!

A man in Neverland spunea...

prea putini din preotii cotidieni...si aici nu ma refer doar la cei tineri, oricum nu preotii m-au facut sa renunt la credinta ci simpla idee de a fi dependent de cineva pe care nu l-am vazut in viata mea?! Inteleg ca oamenii au nevoie de un sprijin real, de un prieten adevarat, de ceva mai presus decat omul, caci, firea umana este de la sine egoista si egocentrista, toti ne punem involuntar propriile interese in fata prin fiecare gest ce-l facem, chiar si atunci cad dam ceva unui cersetor, ii dam acelui om ca sa ne simtim noi bine.:) s.a.m.d. Discutia asta ar putea continua la nesfarsit, dar de ce sa ne pierdem timpul cu lucruri deja cunoscute?