CIU CIU

marți, 19 august 2008

Life 2

10:40 Mrrr deja m-am trezit bag cracii mai stau putin in pat, hm la ce sa ma gandesc sa adorm, erotism, uhh yeah, nice dream.
10:45 Intra sormea in camera, ea: hai boule( zbang slap, 2 palme) trezeste-te trebuie sa ne apucam de invatat la mate!
eu: Cat e ceasu?
ea: E 11 fara un sfert.
eu: Mai lasa-ma un sfert de ora!
ea: Bine, dar vezi ca daca nu te trezesti o sun pe mama!! ( :))) in gandul meu)
11:10 Hai trezeste-te, mno bine, ma duc, ma spal pe fata, pe, dinti dush rapid, bag nste pepene galben si o banana si ma apuc de invatat, dupa cam o ora ne plictisim amandoi deja incepem sa facem in sictir am ajuns abia la limita functiei exponentiale si mai am 13 zile pana la corigenta, am dat de dracu, n-am nici tigari sa-mi consum nervii, iar chef de iesit afara nici atat.
P.S. Intre timp am mai sunat un coleg sa intreb daca avem tema de vacanta( cei corigenti) el zice ca nu.. cam cacacios acest coleg se dare mare smecher, "boss de boss", narcisist din fire cre voie in timpul orelor sa se duca la buda, dar el decat se duce sa-si aranjeze freaza, dar cand vine vorba de profesori, se teme de ei ca de dracu, ii injura pe la spate si zice multe, dar in fata nu misca nimic, se lasa usor intimidat de catre profesorii mai batrani, chiar daca stie se pierde, asa a ajuns sa ramana corigent, chiar daca a invatat.
la 1:56 intru pe mes vb putin cu O., G. si A.
2:30 Revin la PC si redactez acest post
Hai ca plec din nou la invatat, revin diseara.

Niciun comentariu: