CIU CIU

marți, 12 august 2008

Opinii

KFC-ul de la Romana are gandaci, iar pe cei ce mananca acolo se pare ca nu-i deranjeaza, am omorat unul fix in mijlocul unui culoar, l-a bagat cineva in seama, nu!!!! ei si-au continuat drumul catre masa, ce mi se pare si mai scarbos este faptul ca nimeni nu avenit sa-l ia de pe jos timp de 15 min cat am stat acolo. Unde mai punem ca zona este plina de tigani si cocalari cu intentii nu tocmai bune.
Parcul Izvor pozeaza nud zilnic, in locul unde ar trebuii sa fie copaci stau niste wannabe emo pe iarba, facand mizerie in jurul lor, unde mai punem ca, cosurile de gunoi sunt inamicul nr al fumatorilor cum naiba sa aruncam mucul deja aprins, de ce nu au o zona pt stingerea tigarii:| (P.S. Eu nu arunc nici macar guma de mestecat pe jos).
Sectorul 3 arata incredibil de bine! Deci cartierele raufamate pana acum cativa ani precum Titan, Pantelimon sunt incredibil de bine intretinute, cu spatii verzi, zone de recreere pt copii, parcuri precum Titanii ce arata incredibil de bine si chiar este intretinut, o fi furat Negoita cu Videanu, dar cel putin a facut cv pt acest sector si in continuare face chiar daca s-au terminat alegerile!
Este total de rahat ca niste ziaristi sa denigreze ceea ce au facut cei de la ICRNY, daca nu esti in stare sa intelegi cea ce au vrut sa exprime acei artisti mai bine stai in banca ta si taci, dar nu prostul nu-i prost destul pana nu-i si fudul, unde mai pui ca au avut review-uri f bune din partea unor ziare extrem de apreciate acolo precum NY Times, nu numai pt acest proiect, uitam poate cand 432 era cat pe ce sa fie nominalizat la Oscar, cand toate cotidianele din SUA il laudau, oare cine se ocupa de toate astea de toate comunicatele de presa??!! Exact cei de la ICRNY !!
iar cat despre Cristian Neagoe se poate citi mai bine aici.

Niciun comentariu: