CIU CIU

joi, 25 septembrie 2008

Concurs

Intr-un final particip si eu la o etapa a concursului PCNEWS cea in care trebuie sa descriu un anumit produs de pe acest site.
Am ales laptop-ul Dell Studio 1535, Core2 Duo T8100, 2 GB RAM ,160 GB HDD.
Mno, dupa cum stiti, eu nu le am cu datele tehnice and stuff, asa ca am sa vi-l prezint din punctul meu de vedere. Este ideal daca esti mereu pe drumur avand o greutate mica, poti asculta muzica linistit, merge netul wireless pe el, poti stoca linistit vreo 3000 de melodii si cam 20 de filme( din care poti alege cand esti pe tren, in masina etc., fara sa fii nevoit sa te cari cu dvd-uri dupa tine ). La 2 mb de RAM ar trebuii sa-ti mearga struna, iar in jumatate de ora sa-l formatezi si sa si reinstalezi windows-ul pe el. Cat despre jocuri, majoritatea ar trebuii sa va mearga el avand incoporat o placa video de 256 mb, dar nu va intindeti la jocuri recent aparute( ma refer anul asta). Puteti juca fara probleme WoW, orice fel de FIFA, CS NFS. Ahh si vi se ofera cadou licenta de Windows Vista, insa parerea mea, vindeti-o si bagati-va XP service pack3. In plus vi se ofera o camera web de 2 megapixeli( deci o claritate buna) si ca accesoriu CITITOR DE AMPRENTE!( habar n-am ce face, dar suna super tare:)) ).
Dar toate ca toate, da pretul??! Pentru componentele ce le are, e pomana, probabil il au pe stoc si are reducere, in plus transportul este gratut si numai trebuie sa va deplasati din magazin in magazin sa cautati ce va doriti, aveti magazinultauPUNCTRO.


Niciun comentariu: