CIU CIU

luni, 25 august 2008

Neata

Pff sunt un mare lenes, am stat aseara pana la ora 6 dimineata la calculator, am adormit, cam pe la 9 a m venit matusimea m-a trezit si mi-a dat nite croissante, le-am lasat pe masa, cam dupa 2 ore m-a luat foamea am devorat croissantele, si apoi am adormit la loc.

Pe la 2 m-am trezit dar mi-o fost prea lene sa ma scol din pat asa ca am stat si am motait pana la 15:55, mi-am facut curaj m-am ridicat din, prima oprire ghiciti unde? NU buda, la frigider nu era nimic atractiv, dupa vad pepenele in 5 minute am devorat jumatate de pepene, era foarte rece:X:X:X.

Mno nimic interesant, sunt alte lucruri ce ma framanta. De ce oamenii sunt jigodii? De ce o data ce au primit o functie trebuie sa trateze oamenii cu superioritate. De ce o data ce i-ai ajutat trebuie sa depinda de tine, sau sa-ti ceara cat mai multe?!

Cateodata ma intreb independenta e un lucru atat de scump? De ce trebuie ca zi de zi sa platesc atat fizic cat si spiritual? Ma secatuieste zilnic de orice farama de putere ce se afla in mine, atunci realizez ca nu e scumpa e doar lacoma!

Toti depindem de oameni fie ca vrem, fie ca nu, putini au puterea sa devina sihastrii ca Zarathustra.

2 comentarii:

Tender Heart spunea...

De ce oamenii sunt jigodii?..pentru ca unii caini sa fie denumiti "animale", de aia.cu sau fara functie tot jigodii raman, pentru ca nu cunosc termenul de omenie.Cat despre dependenta..da, depindem unii de altii..nu ai nevoie sa te izolezi de lume atata vreme cat langa tine mai exista si oameni cu care ai ce imparti si carora ai ce le darui.Puterea pe care unii ti-o seaca zilnic fara sa vrea o poti lua din alte parti, se recicleaza pana si asta:))
puterea de a merge mai departe o gasesti deseori la "lost and found"..serch better ca o vei gasi, stiu eu un loc sigur:))

Anonim spunea...

http://www.parlamentarulprahovean.ro/index.php?act=show&id=adpe